Mancare de peste si echipamente de pescuit

Home Pasta de peste

Sondaj

Ce tip de peste preferati?
 

Vizitatori online

Avem 1 vizitator online

Cautari frecvente

Adaugati la retelele sociale

Facebook MySpace Twitter Digg Delicious Stumbleupon Google Bookmarks RSS Feed 


Pasta de peste
Pasta de peste PDF Imprimare Email
Luni, 31 Ianuarie 2011 14:21


Ingrediente necesare pasta de peste:
- 150 de grame peste conservat in ulei;
- patru oua;
- 200 de grame de unt;
- o legatura de patrunjel;
- o ceapa mica;
- 30 de grame de mustar;
- un varf de cutit de piper, aproximativ cinci grame;
- zece ml de zeama de lamaie;
- o lingurita de sare.


Timp de preparare pasta de peste circa 30 de minute. Complexitate redusa.

Modul de preparare pasta de peste:
Se deschide conserva de peste iar continutul se pune intr-un castron. Cu o furculita se indeparteaza oasele ramase din bucatile de peste si cu o lingura de preferat de lemn se faramiteaza pestele in uleiul prorpriu. Separat se bate untul spuma apoi se amesteca alaturi de peste, mustar, sare, piper si zeama de lamaie. Dupa ce s-au fiert ouale sunt curatate de coaja, apoi sunt date prin razatoare. Patrunjelul si ceapa sunt tocate marunt se ameste cu oul ras si pe urma cu pasta de peste. Apoi pasta de peste se aseaza intr-un castron nu foarte mare. Se decoreaza pasta de peste cu bucatele de castraveti murati, rondele de masline, frunze de patrunjel sau felii de gogosari rosii. Inainte de servire pasta de peste trebuie lasata la rece circa 30 de minute..

Pofta buna!!!

Ultima actualizare în Marţi, 22 Martie 2011 12:02
 



© depeste.ro 2014